Όλοι Στρατηγοί ποζάτοι, στρατιώτες κανένας

Με αφορμή τα όσα γράφονται σχετικά με την παρουσία πρώην αρχηγών-στρατηγών-ναυάρχων-πτεράρχων σε διάφορες εκδηλώσεις, κομματικές και μη, και τα περί της απόδοσης των σε περίπτωση δημιουργίας κόμματος, με επικεφαλής τους παραπάνω, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Θα πρέπει να γνωρίζουν οι Στρατηγοί ότι η πολιτική δεν είναι Λόχος-Τάγμα-Σύνταγμα κλπ. Όσοι δε τους καλούν για να ηγηθούν οιασδήποτε κατάστασης ότι οι στρατηγοί που διετέλεσαν αρχηγοί, Σωματάρχες κλπ αν είχαν να προσφέρουν κάτι θα το είχαν αποδείξει από τις θέσεις που υπηρέτησαν, διαφορετικά δεν θα συνέβαινε να έχουμε άρματα δίχως βλήματα, υποβρύχια δίχως μπαταρίες, αεροσκάφη δίχως ανταλλακτικά,μετοχικά ταμεία χρεωκοπημένα αλλά και τα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελέχη δεν θα βρισκόντουσαν στη σημερινή άθλια κατάσταση.
Απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων και συνεργάσθηκαν με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία σε βάρος των συναδέλφων τους και όχι μόνο, γεγονός το οποίο οι υφιστάμενοί τους το γνωρίζουν πολύ καλά.
Οι οποιεσδήποτε κινήσεις τους για να αποπροσανατολίσουν τις βάσεις των ΕΔ και ΣΑ και να τους οδηγήσουν με τα τεχνάσματά τους εντός του διεφθαρμένου και ξοφλημένου συστήματος, θα αποτύχουν.
Γιατί έχουν γνώση οι φύλακες.
Το λαϊκό κίνημα που διαμορφώνεται με βάση την πλειοψηφία των αγωνιστών των ΕΔ-ΣΑ και των ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων δεν θα αργήσει να λάβει σάρκα και οστά και θα συμπαρασύρει και θα εξουδετερώσει τις οποιεσδήποτε (φιλότιμες πράγματι) προσπάθειες των προαναφερομένων, των αβανταδόρων και λιβανιστών των καθώς και κάποιων εκ των Προεδρείων των Ενώσεων-Συνδέσμων κλπ οι οποίοι κινούνται προς την κατεύθυνση εκφυλισμού αυτής της παλλαϊκής συστράτευσης και συσπείρωσης λαού και γνησίων αγωνιστών των ΕΔ-ΣΑ οι οποίοι πιστεύουμε και εκφράζουμε το γνωστό «λαός και στρατός ενωμένοι ποτέ νικημένοι».
Ερχόμαστε και είμαστε πολλοί.
Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης ε.α.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply