ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας "Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη".

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και την θερμή παρουσία φίλων και δημοτών πραγματοποιήθηκε χθες 9 Απριλίου 2014 στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη του δημαρχείου Αγ. Δημητρίου, η Παρουσίαση του Ψηφοδελτίου Νίκης, των πρώτων Νέων Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας "Δημιουργικής Ενότητας για Ανθρώπινη Πόλη".
  Η επιλογή των υποψηφίων, όπως ανέφερε ο επικεφαλής μας  Φάνης Οικονομάκος ήταν πολύ δύσκολη, διότι υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές και εξαιρετικές υποψηφιότητες. 
  Δήλωσε δε χαρακτηριστικά, ότι πάρα πολλοί  νέοι τον συναντούν καθημερινά και του ζητούν να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.



  
  Όπως, τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Φάνης Οικονομάκος, το Ψηφοδέλτιο Νίκης  αποτελείται από πολίτες  όλων των ηλικιών, όλων των γνωστικών αντικειμένων με απώτερο στόχο την αξιοποίηση των γνώσεων και των εμπειριών του καθενός ξεχωριστά, ώστε μέσα από εποικοδομητικές συνεργασίες να συμβάλλουμε στην Αναγέννηση του Δήμου μας.  
 Ιδιαίτερα, ελπιδοφόρο και τιμητικό για τον συνδυασμό μας "Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη " είναι το χαρακτηριστικό των νεαρών υποψήφιων, των οποίων η ηλικία ξεκινάει μόλις από τα 22 έτη!!!
  













  Στην εκδήλωση παρουσίασης του Ψηφοδελτίου Νίκης του συνδυασμού μας "Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη" παρουσιάστηκαν συνολικά 30 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους οποίους το 90% είναι όλοι Νέοι !!!Σταδιακά θα ανακοινωθούν μέσα στον Απρίλιο και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες.





Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply