Σουπερ - προφυλακτικό με την υπογραφή του … Μπιλ Γκέιτς!

Το προφυλακτικό αυτό θα είναι εξαιρετικά λεπτό, ανθεκτικό, ελαστικό και ασφαλές.Το προφυλακτικό αυτό θα είναι εξαιρετικά λεπτό, ανθεκτικό, ελαστικό και ασφαλές.
Τι ξέρετε για το γραφένιο; Μάλλον όχι και πολλά… Αυτό το θαυματουργό υλικό όμως ήταν ο λόγος να πάρουν δύο Ρώσοι επιστήμονες το Νόμπελ Φυσικής το 2010 και θα χρησιμοποιείται σύντομα και στα προφυλακτικά!  

Το Ίδρυμα Γκέιτς που εδρεύει στις ΗΠΑ έκανε δωρεά πάνω από 70.000 ευρώ σε επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ώστε να παρασκευάσουν ένα προφυλακτικό από γραφένιο και ένα ελαστικό πολυμερές όμοιο με το λάτεξ.

Το προφυλακτικό αυτό θα είναι εξαιρετικά λεπτό, ανθεκτικό, ελαστικό και ασφαλές. Παράλληλα, θα μεγιστοποιεί την απόλαυση στο σεξ, σε αντίθεση με τα συμβατικά προφυλακτικά που ενοχλούν τους περισσότερους άνδρες.

Το γραφένιο είναι το πιο λεπτό και ισχυρό υλικό στον κόσμο και μπορεί να βρει εφαρμογή σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σύμφωνα με το onmed. 

Το νέο υπερ-προφυλακτικό θα κατασκευαστεί με στόχο να περιοριστούν οι λοιμώξεις από το ιό HIV και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όμως θα διατίθεται μαζικά στην αγορά για κάθε καταναλωτή.
Πηγή:http://www.prismanews.gr/
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply