Μανώλης Παπαδακάκης και Νίκος Βρεττός ενώνουν τις δυνάμεις τους

papadakakis_vrettos211

εκλογες
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/3 η εκπομπή του imaginistes web radio με τον τίτλο “Ορίζοντας γεγονότων”.
Η εκπομπή ήταν η πρώτη μιας σειράς που προγραμματίστηκαν για να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το θέμα των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας.
Παρουσιαστής, ο συμπολίτης και φίλος του σταθμού Luminous (Κώστας Φαναράς) που είχε καλεσμένους δύο γνωστούς  imaginistes και ασχολούμενους εδώ και πολλά χρόνια με τα Δημοτικά πράγματα, τον Tiny Tin και τον Ρόμελ.
Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν οι Παρατάξεις που θα διεκδικήσουν το Δήμο στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές και οι επικεφαλής τους, ακούστηκαν τελευταία νέα τους, στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων εκλογών και έγιναν πολιτικές εκτιμήσεις.
Κατά γενική ομολογία η εκπομπή ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών μέχρι το τέλος της, αργά το βράδυ.
Σημειώνουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο σταθμός σημείωσε την πρώτη του “δημοσιογραφική επιτυχία”, όταν πρώτος ανακοίνωσε από μικροφώνου τη συνεργασία δύο παρατάξεων, της Δυνατής Πορείας του κ. Μανώλη Παπαδακάκη με την Ώρα για Δ.Ρ.Α.ΣΥ του κ. Νίκου Βρεττού.
Η εκπομπή, και μέχρι τις Δημοτικές εκλογές, σκοπεύει να παρουσιάσει όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, ειδήσεις για την πορεία παρατάξεων, συζητήσεις με υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους και πρόσωπα ασχολούμενα με τα τοπικά ζητήματα.

Πηγή: http://imaginistes.com/
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply