«Θα ματώσουν όλοι. Πολύ»



Την αντίστασή τους στις περικοπές της μνημονιακής κυβέρνησης συνεχίζουν οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας από την Κρήτη

Την αντίστασή τους στις περικοπές που επιβάλει το μνημονιακό καθεστώς και η τρόικα στους μισθούς και τις συντάξεις τους, αλλά και στις χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις της κυβέρνησης συνεχίζουν οι απόστρατοι, αυτή τη φορά από τη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα, με... δυο παγκρήτιες συγκεντρώσεις στις 16 και 17 Απριλίου στα Χανιά. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια και τιμή, που γαλουχήθηκαν με την ιδέα της πατρίδας ως το ύψιστο των αγαθών, έτοιμοι να παλέψουν μέχρι και την τελευταία ρανίδα του αίματος τους για να την προστατέψουν, συνεχίζουν, δυστυχώς, να εμπαίζονται από την κυβέρνηση, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών τελεί ακόμα εν αναμονή της δεύτερης συνάντησης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Με σημαία τους το «ου περί χρημάτων ο αγών», χωρίς όμως να ξεχνούν να υπογραμμίσουν την εξαθλίωση στην οποία και έχουν περιέλθει (λόγω της περικοπής κατά 60% που έχουν υποστεί από το 2009 οι μισθοί, τα μερίσματα και οι συντάξεις τους), Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας θα διαδηλώσουν κατά των προεκλογικών και μετεκλογικών «θα» της κυβέρνησης, αλλά και του μνημονίου, διατρανώνοντας πως δεν θα επιτρέψουν στην τρικομματική, πόσω μάλλον στην τρόικα, να κάμψει το ηθικό και κατ' επέκταση τη μαχητική ισχύ των ενόπλων δυνάμεων. «Τα έβαλαν με λάθος ανθρώπους, Έλληνες και δη στρατιωτικούς» υπογραμμίζουν, για να καταλήξουν: «Έχουμε εκτελέσει το παράγγελμα εφ' όπλου λόγχης και είμαστε έτοιμοι να λογχίσουμε - θα ματώσουν πολύ όλοι».
Πηγή: http://staratalogia.blogspot.gr/2013/04/blog-post_14.html                       

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply