Προεκλογική περίοδος (μη ανακοινώσιμη ακόμα)

Γράφει ο Γιώργος  Ν.  Καπιδάκης
       Αξιωματικός ε.α. ΕΛ-ΑΣ
Ιστορικός, Ε. Α. Παν/μίου  (Πάτρας).

Προεκλογική περίοδος (μη ανακοινώσιμη ακόμα) και επιχειρείτε μια ωραιοποίηση της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενεργεί προσαγωγές λαθρομεταναστών ουσιαστικά για τα μάτια του κόσμου.
Το ότι φαινομενικά μετά τις εξαγγελίες δεν φαίνονται πολλοί από αυτούς στο δρόμο είναι γιατί  κρύβονται αν και γνωρίζουν ότι και αν συλληφθούν μετά από λίγο θα αφεθούν ελεύθεροι.
Χρόνια τώρα, έως και σήμερα εργάζονται λαθρομετανάστες σε όλες τις εργολαβίες ΔΕΚΟ, τους έλεγξε κανείς; 
Υπάρχουν παντού: Στα ΚΤΕΛ στο Κηφισό όπου πωλούν κλεμμένα, στα φανάρια, στην οδό Λένορμαν όπου κλέβουν τσάντες εργαζομένων γυναικών, στην πλατεία Κοραή, δίπλα στη βιβλιοθήκη κάτω από το άγαλμα της Αθηνάς  αλλοδαποί κάνουν παραεμπόριο, στην Άγιου Κωνσταντίνου γίνεται σωματεμπορία και πωλούν ναρκωτικά στην Ομόνοια  κ.α. …
Ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, για την τεχνητή κατάρρευση της οικονομίας μας.
Κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά Ταμεία (π.χ. ΟΠΑΔ, ΝΑΤ, κ.α), διέλυσαν την δημόσια υγεία, δημιουργήσανε αποβιομηχάνιση, συρρίκνωση της γεωργίας, διασπάθισαν το δυναμικό των ταμείων, τα δομημένα ομόλογα, οδήγησαν τα πράγματα σε έναν συνταξιοδοτικό και μισθοδοτικό μεσαίωνα και συνεχίζουν να εξαθλιώνουν το λαό.
Την ώρα που η τουρκική φρεγάτα κάνει βόλτα στη Τζια, κάποιοι που έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα των Ελλήνων, κάθονται σε εξέδρες και περιμένουν να τους απονεμηθούν τιμές έχοντας πίσω τους το σύμβολο των ηρώων της ελευθερίας τον Άγνωστο Στρατιώτη. Κάποιοι με αδαμαντοκόλλητα αστέρια στις επωμίδες κάθονται μαζί τους απαθείς,  οι οποίοι είναι σαρξ εξ σαρκός  του ελληνικού λαού γιατί;

 Πολύβιος Ιστορία ΣΤ΄3: Δημοκρατία δεν θεωρούμε το πολίτευμα εκείνο το οποίο κάθε όχλος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, αλλά εκείνο το πολίτευμα όπου … επικρατεί η γνώμη των περισσοτέρων.

Σήμερα επικρατεί η γνώμη των ολίγων.
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply