΄Ηρθε το ΔΝΤ και πάλι τα ίδια



Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πουν ότι «αποτύχαμε». Oλες οι προβλέψεις που διατυπώσανε για την ελληνική οικονομία έπεσαν έξω, ήταν και αυθαίρετες. Παρόλα αυτά το ΔΝΤ συνεχίζει να δίνει οδηγίες στους πολιτικούς μας και η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο του οικονομικού χάους και της ανεργίας.
Η Γερμανία που μας υποτιμά δε θα έσωζε την ευρωζώνη παρά μόνο, αν τα κράτη μέλη αποδέχονταν τη δημιουργία μιας δημοσιονομικής / πολιτικής ενοποίησης στο τιμόνι της οποίας θα ηγείτο η ίδια.
Θα αναρωτηθείτε τι δουλειά έχει ένας ιστορικός να γράφει για την οικονομία και τα οικονομικά. Κυρίες και κύριοι κάνετε λάθος, γιατί όλους αυτούς που μας κυβερνούν θα τους γράψει η ιστορία. Ο κόσμος έχει επέλθει σε μαρασμό, δεν έχει να φάει. Στη λαϊκή αγορά εκτός από αυτούς που μαζεύουν αυτά που πετούν οι παραγωγοί, είδα ανθρώπους να πιάνουν από το δρόμο πεταμένες - πατημένες ελιές και να τις τρώνε.
 
Κύριοι αποτύχατε αποχωρίστε πριν ο κόσμος σας αποχωρίσει.  
Με όλο το σεβασμό προς τους κυβερνώντες.

ΚΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Υπαστυνόμος β΄ε.α.
Πτυχ. Ιστορικός (Ε. Α. Παν/μίου Πάτρας)
  
   


Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply