Οι Θεοί της αρχαίας Ελλάδας «κατέκτησαν» την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού (βίντεο)

O «Έλληνες Θεοί» στην κορυφή του αμερικανικού box office

Οι Θεοί της αρχαίας Ελλάδας «κατέκτησαν» την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού καθώς η ταινία «Immortals» βρέθηκε στην κορυφή του box office για το τριήμερο που μας πέρασε με έσοδα 32 εκατομμύρια δολάρια.
Το νέο φιλμ των παραγωγών του «300» άφησε στη δεύτερη θέση το «Jack and Jill» με τον Adam Sandler και στην Τρίτη τον «Παπουτσωμένο Γάτο».
Η ταινία πραγματεύεται τον μύθο του Θησέα (με αρκετές αλλαγές και προσθήκες ως συνήθως) ο οποίος μαζί με τους ακολούθους του μάχεται εναντίον του βασιλιά Υπερίωνα που προσπαθεί να ξυπνήσει τους Τιτάνες με σκοπό να καταστρέψει τους Ολύμπιους Θεούς και την ανθρωπότητα.
Ο Δίας, ο Ποσειδώνας, η Αθηνά, ο Ηρακλής και ο Μινώταυρος απεικονίζονται με μοναδικό τρόπο σε αυτή την εντυπωσιακή περιπέτεια η οποία στηρίζεται στην ελληνική μυθολογία χάρη στη "στιλιζαρισμένη" σκηνοθετική ματιά του Tarsem Singh (Το Κελί).
Στον ρόλο του Θησέα βλέπουμε τον Henry Cavill (θα τον δούμε και ως Superman σύντομα) ενώ τον στυγερό Υπερίωνα ενσαρκώνει ο Mickey Rourke.


mediagate.gr

24wro.blogspot.com
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply