Γιατί πρέπει να πούμε όχι στην γερμανοκρατούμενη ΕΕ







Γράφει ο
Σπύρος Σταματόπουλος
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας
Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης


Σε δυο Κυριακές διεξάγονται οι ευρωεκλογές.

Αλήθεια ποιο το νόημα; Η νομιμοφάνεια των Βρυξελλών και του Βερολίνου, με το πρόσχημα της ανάδειξης ευρωβουλής, που καμία, όμως, αντιστοιχία δεν έχει από άποψη εξουσιών και αρμοδιοτήτων με τις εθνικές βουλές των κρατών μελών που ασκούν τη νομοθετική εξουσία.

Αντίθετα, η ευρωβουλή δεν έχει τέτοιες αρμοδιότητες και δεν θ' αποκτήσει ποτέ αφού η Κομισιόν, ένας υπερθενικός, μη εκλεγμένος θεσμός παράγει το σημαντικότερο τμήμα των ευρωπαϊκών κανόνων δικαίου. Ο ρόλος του ευρωκοινοβουλίου, παρά τις μεγάλες εξαγγελίες και την προσπάθεια προβολής του, δεν έχει παρά ελάχιστη πρακτική αξία, και αυτό ο κόσμος το γνωρίζει, πάνω κάτω και δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ν' ασχοληθεί με θεσμούς μόνο κατ' όνομα, επειδή κάποιοι του προπαγανδίζουν ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να εκλέξουν αυτούς που θα κάνουν "κουμάντο" στην Ευρώπη.

Η ελληνική κρίση είναι αποδεδειγμένα πλέον συνυφασμένη με τις παθολογίες, αστοχίες και σχεδιασμούς που προωθούσαν τα συμφέροντα των μεγαλυτέρων χωρών σε βάρος των μικρότερων, της νομισματικής ένωσης αλλά και τα φρικτά λάθη στην οικονομική πολιτική της Ε.Ε. Ξεχνάμε άραγε τις ποσοστώσεις και τις επιδοτήσεις των "χωματερών" των γεωργικών προϊόντων που κατέστρεψαν τη γεωργία στην Ελλάδα; Ξεχνάμε τις συμφωνίες του Δουβλίνου οι οποίες μας υποχρεώνουν να "παρκάρουμε" εκατομμύρια λαθρομεταναστών; να γίνουμε η χαβούζα αυτών που οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν τους θέλουν αλλά για να μη φανούν και "κακοί" τους "παρκάρουν στη χώρα μας, απαγορεύοντας την προώθησή τους προς δυσμάς;

Η αλήθεια είναι άλλη, πικρή και τραγική:"κουμάντο" στην Ευρώπη κάνουν οι Γερμανοί, που χωρίς στρατιωτικές επεμβάσεις, όπως άλλοτε, έχουν καταφέρει να καθυποτάξουν και να θέσουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους τις χώρες της ευρωζώνης, και ειδικά τις πλούσιες σε φυσικούς πόρους και κοιτάσματα χώρες του Νότου. Όσο για την Ελλάδα, κατάφεραν με το πρόσχημα μιας τεχνητής οικονομικής κρίσης και πλαστά στατιστικά στοιχεία, και βέβαια χάρη στους ντόπιους συνεργούς τους απ' όλο το μεταπολιτευτικό πολιτικό φάσμα, να τη βάλουν να ξεπουλάει για ένα κομμμάτι ψωμί ό,τι έχει και δεν έχει.

Παντελής η έλλειψη λαϊκής κυριαρχίας σε όλες τις αποφάσεις, καθ' όσον η Ευρωβουλή δεν λαμβάνει καμία ουσιαστική απόφαση αλλά όλα εκπορεύονται από την Κομισιόν, της οποίας οι αποφάσεις επηρεάζουν δίχως δημοκρατική νομιμοποίηση ακόμη και τη δικαιοσύνη των κρατών μελών, μη λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εθνικές διαφοροποιήσεις, την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τη γλώσσα, την παράδοση ή τη θρησκεία των λαών.

Πού είναι η ισότιμη αντιμετώπισή μας ως Ευρωπαίων;
Ξέχασαν τα μεγάλα και παχιά λόγια για μια Ευρώπη που θα εκπορευόταν από τις διδαχές της γαλλικής επανάστασης; Ισότητα, Αδελφότητα, Ελευθερία, και όπου όλες οι χώρες ισότιμες και μονιασμένες θα ζούσαν και θα αναπτύσσονταν σε ευημερία και ειρήνη;

Και, γεννάται, το εύλογο, πιστεύω, ερώτημα προς όλους αυτούς που στήριξαν και προώθησαν την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε., ιδίως στην ΟΝΕ: δεν γνώριζαν, δεν πρόβλεψαν, ήταν ανεπαρκείς; αν μη τι άλλο, δεν προσέφεραν ούτε στο Λαό, ούτε στο Έθνος ενώ κινδυνεύει ακόμη και το Κράτος, ωσάν να εργάζονταν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων κάποιου άλλου Κράτους!

Η αλλαζονεία τους δεν έχει όρια, γι' αυτό και θα τιμωρηθεί από το λαό όταν έρθει η ώρα, ένα λαό που τον παρέδωσαν ξανά στα χέρια  στυγνών κατακτητών που δεν γνωρίζουν τις λέξεις ανθρωπιά και δημοκρατία, που βαδίζουν πάντα μαζί.

Παρά τις επίμονες προσπάθειές τους να παραπλανήσουν το λαό αλλά και να τον κάνουν να απελπιστεί ολότελα, λέγοντας "δεν υπάρχει ελπίδα, άρα το μη χείρον βέλτιστον", και άρα να παραδοθεί τελειωτικά στα χέρια των δυναστών του, σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό, πια, ζυγό, υπάρχουν, σε πείσμα τους, άνθρωποι και χώροι που κομίζουν την ανάταση και την εθνική ανεξαρτησία απο χρηματοοικονομικές στείρες πολιτικές που έχουν ως στόχο το χάος και την καταστροφή, την εξαθλίωση και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στις πολυεθνικές εταιρείες του αθέμιτου κέρδους, της συναλλαγής με την πολιτική εξουσία και της διαφθοράς θεσμών και ηθικών αξιών.

Είναι δυνατόν να μας έχουν σε τέτοιο σημείο χειραγώγησης και ποδηγέτησης που να μην τολμάμε καν να αμφισβητήσουμε την ορθότητα και τη σκοπιμότητα της λειτουργίας της Ε.Ε., σαν αν βρισκόμαστε σε ένα καινούργιο μεσαίωνα με ιερά εξέταση τους ευρωγραφειοκράτες και τα κυρίαρχα μεγάλα κράτη των πολυεθνικών συμφερόντων, όπου όποιος καταφέρεται ενάντια στην αποδεδειγμένη έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης της, να απειλείται με πυρά;

Σε αυτές τις εκλογές λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε μια γερμανοκρατούμενη Ε.Ε. που το μόνο που τη νοιάζει είναι να προάγει το κέρδος και την απληστία σε βάρος της δημοκρατίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και του σεβασμού της ανθρώπινης αξίας, αυτό ακριβώς που κόμισε σε όλο τον κόσμο ο ελληνικός ανθρωποκεντρικός πολιτισμός. Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά Ευρωπαίοι αλλά και οι Ευρωπαίοι είναι  και λέγονται Ευρωπαίοι χάρη στην Ελλάδα.

Ας το θυμόμαστε πάντα αυτό παρά την ανόσια και ανελέητη προπαγάνδα λαϊκισμού των γερμανοχρηματοδοτούμενων ΜΜΕ και ας στείλουμε το μήνυμα αυτό μέσα από τις κάλπες ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ την ΕΕ με την ψήφο μας.

Υ.Γ. Τα συμμετέχοντα στις ευρωεκλογές «Εθνικιστικά», «Κομμουνιστικά», «Αριστερά», «Πατριωτικά» Κόμματα να υποθέσω ότι δεν τα γνωρίζουν ή ότι συμφωνούν με την σημερινή πολιτική της Ε.Ε.;

http://www.onalert.gr/stories/giati-prepei-na-poume-oxi-stin-geranokratoumeni-europe  
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply