Πάνω από 10 Χιλιάδες


Πάνω από 10 Χιλιάδες απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση σήμερα προς τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι.
Το σύνολο των Ενώσεων – Συνδέσμων των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μετά τη συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό και τον εμπαιγμό του,  Αποφάσισε: 
Με βασικό σύνθημα στις κινητοποιήσεις «Όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, εν ενεργεία και αποστρατεία Στρατιωτικοί (Ε.Δ., Σ.Α., Λιμενικό, Πυροσβεστική),  εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην υποθήκευση και παράδοση της Χώρας μας και στην υφαρπαγή της αξιοπρέπειάς μας».
Προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου μίλησαν εκπρόσωποι του Συντονιστικού Δράσεων εν Ενεργεία και Αποστρατεία Στελεχών Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο διοργάνωσε και τη σημερινή εκδήλωση.
Το ψήφισμα της συγκέντρωσης απεδόθη στον πρόεδρο της Βουλής.
Στις  13 Μαρτίου και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.        
Έπεται  συνέχεια…
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συγκέντρωση εν ενεργεία & αποστρατεία στελεχών
Ενόπλων Δυνάμεων  &  Σωμάτων Ασφαλείας

Αγαπητέ Έλληνα και Αγαπητή Ελληνίδα.
Τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στις Πολεμικές Σημαίες και τους Ηρωικούς Νεκρούς πολεμικής και ειρηνικής περιόδου.
Θεωρούμε ότι οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων οδηγούν τη Χώρα στη διάλυση και την Εθνική καταστροφή. Πιστοί στις  εντολές της τρόικας φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους Έλληνες, και προετοιμάζουν το δρόμο για την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στις ληστρικές ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου κοτζαμπάση.
Η Εθνική  Άμυνα και Ασφάλεια στοχοποιούνται και τα στελέχη των ΕΔ & ΣΑ περιφρονούνται οδηγούμενα μεθοδευμένα στην πλήρη οικονομική και ηθική εξαθλίωση.
Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση, καθ’ υπαγόρευση της  τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη  βουλή. 
Το πολιτικό σύστημα και οι βολεμένοι εκπρόσωποί του ζητούν συνεχώς από τους Έλληνες περισσότερες θυσίες ενώ οι ίδιοι ζουν πολυτελώς χωρίς να εννοούν να μειώσουν κανένα από τα προνόμιά τους.
Για  την ανατροπή όλων  αυτών
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τη φωνή των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ως εδώ η Εθνική ταπείνωση και η διάλυση της Χώρας.
Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική εξαθλίωση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δίκαιη και χωρίς διακρίσεις, έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, αντιμετώπιση των στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.
Ζητάμε να εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.
Οι θυσίες να ξεκινήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ από πάνω προς τα κάτω και οι πολιτικοί να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.
Εμείς Υποσχόμαστε:
«Την Πατρίδα ουκ ελλάσσω παραδώσω»
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ & ΣΑ


Είμαστε  Έλληνες. Κι αυτό τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει. Τίποτα και κανείς. Γιατί «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!»… ας τραβήξουμε ξανά προς τη δόξα!
Τίποτα δεν τελείωσε. 

photo:http://www.newsnow.gr/photo/377099/1/megali-i-sygkentrosi-apostraton-kai-en-energeia-enstolon-stin-plateia-korai.html
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/286749/tora-sygkentrosi-apostraton-kleisti-i-stadioy-vinteo?pt=0
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply