Windows 8 μέσω USB


Τα Windows 8 θα τρέχουν και μέσω USB




Ανάμεσα στις νέες εκδόσεις των Windows που θα κυκλοφορήσουν βρίσκεται και η έκδοση Windows to Go, μια φορητή έκδοση που δίνει πολλές νέες δυνατότητες.
Η συγκεκριμένη έκδοση επιτρέπει σε όσους έχουν Windows 7 ή προηγούμενη έκδοση των Windows, να χρησιμοποιούν τα Windows 8, τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους σε διαφορετικούς υπολογιστές.
Τα Windows Go είναι η φορητή και πρωτοποριακή έκδοση των Windows που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα από οποιοδήποτε υπολογιστή.
Ο χρήστης θα χρησιμοποιεί το usb και θα τρέχει το λογισμικό σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows κι έτσι θα αξιοποιεί τις προχωρημένες λειτουργίες του νέου λειτουργικού συστήματος.
Τα Windows to Go αποθηκεύουν στο usb όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης καθώς και τις ρυθμίσεις.
Με αυτόν τον τρόπο άνθρωποι που ταξιδεύουν ή αλλάζουν υπολογιστές συχνά μπορούν να έχουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα με τις ρυθμίσεις τους και να δουλεύουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
Στο φετινό ετήσιο συνέδριο των συνεργατών της Microsoft, η εταιρεία έδειξε τη λειτουργία του νέου Windows to Go.
Η επίδειξη της Microsoft έγινε από ένα usb stick των Windows to Go που έτρεχε σε έναν υπολογιστή με Windows 7.
Πηγή: simosego@gmail.com
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος 
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply