Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ασφαλιστικά γραφεία Γαντζίδη & ΣΙΑ Ο.Ε.

Μεγάλη επιτυχία είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  που διεξήχθη στα  ασφαλιστικά γραφεία Γαντζίδη στην οδό Πριάμου 38. Προσήλθαν όλοι οι συνεργάτες  της με τις οικογένειές τους. Μετά από μια  συγκινητική ομιλία, η κ. Π. Γαντζίδη αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία της με τους ασφαλιστικούς συμβούλους και στην επιτυχή πορεία του γραφείου. Ακολούθησε  μπουφές, ποτά και η κοπή της πίτας.
Τον Μάιο του 2006 μετά από 40 ετών πολυετή εμπειρία η κ. Π. Γαντζίδη αποφάσισε να προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες, στον Άγιο Δημήτριο.   Ο συνδυασμός της συνεχούς αναζήτησης, γνώσης νέων ασφαλιστών μαζί με την πολυετή εμπειρία ενός team  επαγγελματιών, μπορεί σήμερα   να εξασφαλίσει όλες τις ανάγκες των πελατών.

Το ασφαλιστικό γραφείο προσφέρει όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα που έχουν σχέση με ασφαλίσεις αυτοκινήτων, περιουσίας σκαφών, επαγγελματικής αστικής ευθύνης, προσωπικών ατυχημάτων, νοσοκομειακής περίθαλψης, συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, σε συνεργασία με τις καλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες και προσιτά ασφάλιστρα.



Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply