Στο φως της δημοσιότητας τα 77 αρχαία αντικείμενα του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων


Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι ληστές έσπασαν τις προθήκες με βαριοπούλα, το σιδερένιο τμήμα της οποίας τύλιξαν με ένα κομμάτι υφάσματος, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν εντός του Μουσείου και εστάλησαν για εξετάσεις.
Παράλληλα, βρέθηκαν υπολείμματα και από το «tire up» με το οποίο έδεσαν τη φύλακα, τα οποία επίσης εστάλησαν για εξετάσεις, προκειμένου να βρεθεί το DNA των δραστών. 
Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση της αφαίρεσης των παραπάνω αντικειμένων μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
• Στον αριθμό 11012 της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
• Στον αριθμό 210 647 6188 του Τμήματος Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που λειτουργεί τις ώρες 08.00 έως 23.00 κάθε μέρα.
• Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: financialpolice@hellenicpolice.gr.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply